Училище за родители-Варна във facebook
За майки За татковци Курсове За студенти Статии Екип
За баби
BIODERMA PRODUCTS

Стволовите клетки или застраховка живот?!

Раждането на дете е най вълнуващото събитие в живота ни.
Нормално е да го очакваме с трепет, малко страх и голямо нетърпение. Пропъждаме или крием лошите мисли и облекчено въздъхваме след всяко посещение при лекаря, който ни уверява, че бебето е живо и здраво, развива се нормално и нищо не го заплашва. Днес и сега. Но утре?

През 1997 година д-р Л. Фийдберг в едно изследване върху разпространението на ракови заболявания сред децата споделя, че едно от 630 деца ще се разболеят от рак до навършване на 15 години.
Това няма да е вашето дете, но защо да не го застраховате? Склонни сме да започнем да спестяваме пари за обучението му, за осигуряване на физическия му комфорт…. Но как да му осигурим здраве?

European's First Cord Blood and Tissue Accredited Bank

Един от начините е да му направим застраховка живот още в деня на раждането
му чрез съхраняване на собствените му клетки, взети от пъпната връв
.
Като всяко ново предложение и за замразяването на стволовите клетки се разрази дебат „за” и „против” така както се спори за ваксините, даването на вода на новороденото, за кърменето до 2 годишна възраст ….

Истината е, че решението ви да съхраните стволови клетки трябва се вземе достатъчно рано, тъй като събирането им става в много точно определен момент – прерязването на пъпната връв.
Тези клетки имат невероятната способност да се превръщат във всички видове клетки на имунната ни система, както и в клетки, които изграждат почти всеки наш орган и тъкан.
Замразени, те практически могат да се запазят за неограничен период от време. Ако потрябват! С тях се лекуват над 60 тежки заболявания, повечето от които нямат друга алтернатива освен използването им.

Те са 100% съвместими с детето, от което са получени, в 50% с родителите и 25% с неговите братя и сестри. Така вие застраховате цялото си семейство.
Освен това у нас вече има организация, която се ангажира не само с вземането и съхраняването на стволови клетки, но и сътрудничи и при процедурата по евентуална трансплантация, при това при изключително изгодни финансови условия (за повече информация посетете www.omnigen.info).

Правим „каско” на колата, застраховка „имущество”, даваме пари за толкова много вещи!
Склонни сме да вземем кредит за нова кола или за да си купим скъпа техниката. Защо да не застраховаме Бъдещето!?

Инвестицията в здравето на детето ще ни даде спокойствие и увереност, че сме направили всичко, което зависи от нас като родители!


Ако решите да се възползвате от тази възможност или просто искате да зададете въпроси, Розалия Савова ще ви очаква на телефон 0885 122 315 или пишете на e-mail: afrodita_varna@mail.bg

За повече информация прочетете:Замразяване на стволовите клетки”

Следваща статия: >> Психология на бременността>>

Четете още статии за майки:
На кого принадлежи раждането?
Сетивата на нероденото дете
Тест: ”Оптимално тегло след раждане”
Свекървата – начин на употреба
ТЕСТ - Стил на възпитание
Как да разберете, че имате брачни проблеми?
Психология на диетите
Какво хомеопатията НЕ Е!
Стволовите клетки - единствената надежда

.Вижте пълния списък със статии >> кликнете тук

 

NUK

С 9 месеца на училище